Favorit serier

Kommentera
Hej,
 
Ni ser ju rubriken så idag ska jag berätta lite om mina favorit serier. Jag tar beskrivningen till serierna från Dreamfilm.com jag kollar på alla serier därifrån. 
 
Pretty Little liars: 
 
Stadens fyra snyggaste tjejer delar en smutsig hemlighet. För ett år sedan försvann Alison, gruppens ledare, och tjejerna slutade vara bästisar. Och nu får tjejerna läskiga meddelanden med saker som Alison skulle kunna veta. Är Alison tillbaka? 
 
Jag är på säsong 6 och avsnitt 10 för det är säsong uppehåll just nu. 
 
 
 
Under The Dome: 
 
Invånarna i den lilla staden Chester's Mill skärmas plötsligt av från omvärlden av en ogenomtränglig men genomskinlig jättekupol. Skräcken och paniken växer bland invånarna. En liten grupp människor försöker förstå vad som orsakat kupolen, och hur de ska ta sig ut ur den. Baserad på en roman av Stephen King.
 
Jag är just nu i säsong 2. 
 
 
 
Teen Wolf:
 
Teen Wolf är en övernaturlig dramaserie som följer Scott McCall en high school student och socialt utstött som efter att ha blivit biten av en varulv, vinner han extraordinära övernaturliga förmågor. Scott försöker upprätthålla ett normalt liv, samtidigt som gömmer sig från alla hans hemliga liv som en varulv med undantag av hans bästa vän Stiles Stilinski som hjälper honom genom denna förändring i hans liv och kropp samt mystiska varulv, derek Hale. Allison Argent är Scotts nya kärlek intresse trots att hon omedelbart vän med Lydia Martin en grund men intelligent tjej som är dejting Jackson Whittemore den lacrosse lagkapten som är misstänksamma Scotts senaste skärmar av fysiska förmåga och lovar att ta reda på vad hans hemlighet är oavsett hur lång tid det tar.
 
Och jag har kollat hela serien men det är säsong uppehåll i teen wolf också.
 
 
 
The Vampire Diaries:
 
I den första säsongen av "Vampire Diaries" får vi följa vampyrbröderna Stefan och Damon, Elena som är dubbelgångare till den skönhet som de båda bröderna älskade 150 år tidigare samt många andra oförglömliga rollfigurer - levande eller döda - i en härva av hemligheter, passion och fruktan.
 
Och även den här serien har säsong uppehåll
 
 
 // Linda